Dobrodošli na Investiraj Pametno

Šta je investirajpametno.rs

Sve je počelo ovako

Blog je počeo sa radom u maju 2020, tako što je Miloš, sve bolji poznavalac ličnih finansija i investiranja počeo da zapisuje svoja razmišljanja i saznanja o tome kako disciplinom i radom dostići nešto što se može nazvati lagodnim životom. Davno pre toga, postojala je stranica na Instagramu investiraj_pametno čija je svrha bila objavljivanje finansijski motivacionih objava. U to vreme je stranica imala oko 600 pratilaca. Sa kreiranjem sajta investirajpametno.rs, stranica postaje glavno mesto za promociju sadržaja bloga.

Srbija je divna zemlja koja finansijski kaska za okruženjem i za zapadnim svetom, čak i ako zaslužuje da sa njima bude rame uz rame. Stvar je u tome da “preko” mnogo više ljudi investira i time potpomaže privrede svojih zemalja i na kraju budu za to nagrađeni. Mi želimo da razbijemo mitove o investiranju, to nije kocka, to može biti sasvim validan izvor finansijske nezavisnosti svakog od nas ko je dovoljno disciplinovan da povlači prave poteze u pravo vreme (i da ne povlači pogrešne poteze kad im nije vreme).

Partneri

Ko stoji iza Investirajpametno.rs

Saznaj nešto više osnivaču

Miloš Živić

Miloš Živić

Osnivač

Miloš je dvadesetosmogodišnji konsultant sa višegodišnjim iskustvom u konsaltingu u IT industriji sa fokusom na IT u logistici, master inženjer organizacionih nauka i svakog dana sve bolji poznavalac finansija.
E-mail: milos@investirajpametno.rs